cFosSpeed is the official Internet Accelerator for ASUS, GIGABYTE, ASRock and MSI gaming products

Освојте бесплатна лиценца за доживотно cFosSpeed секој месец!

Услови: Еднаш месечно, ги анализираме сите статистички податоци за пристапот до нашиот веб-сервер www.cfos.de за да создадеме ранг на веб-страниците што најмногу се однесуваат на веб-страницата cFos. Ако вашата регистрирана страница со врски cFos е меѓу првите 30 од страниците што се однесуваат, ја добивате бесплатната лиценца за живот cFosSpeed! Доколку нема регистрирани страници за врски cFos меѓу првите 30 упатувачи, тогаш страницата со највисоко рангирани cFos Link ја добива лиценцата. Ова значи дека даваме најмалку една бесплатна лиценца месечно!
Ако победничката страница припаѓа на некој клан на игра или еснаф, можете да аплицирате за повеќе од една лиценца, во зависност од бројот на упати до cfos.de.

Insert a banner into your homepage

  1. Изберете го транспарентот подолу што најдобро одговара на вашата веб-страница. Копирајте го HTML-кодот и вметнете го на вашата страница.
  2. Користете го копчето "Учествувајте" за да се приклучите во програмата cFos Link

Large Rectangle (dark)

cFosSpeed придружни транспаренти
Please copy the HTML code and insert it into your cFos Link Page:

Large Rectangle (bright)

cFosSpeed придружни транспаренти
Please copy the HTML code and insert it into your cFos Link Page:

Banner (dark)

cFosSpeed придружни транспаренти
Please copy the HTML code and insert it into your cFos Link Page:

Banner (bright)

cFosSpeed придружни транспаренти
Please copy the HTML code and insert it into your cFos Link Page: