cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Подреди Прашања

Контактирајте нè, затоа што вашата нарачка трае многу време

Имајте на ум дека нарачките ги обработуваме нас само во работните денови (понеделник - петок). Затоа, нарачките поставени за време на викендот нема да се постапуваат пред понеделник.
Покрај тоа, прво проверете како безбедносните програми и заштитни мерки на вашиот систем (како несакани и спам-филтри, антивирусен софтвер и скенери и/или заштитен *.cfos) третираат *.cfos или *.cfosspeed наставки за датотеки. Сосема е можно една од тие апликации некако да ја блокира нашата е-пошта заедно со прилогот. Исклучувањето на некои безбедносни поставки или соодветно прилагодување на нивната конфигурација може да ви овозможи да ги примате нашите е-пошта и клучот за лиценца.

Пример: Дозволи сметка од Outlook да прима е-пошта од cFos:

  1. Пријавете се на вашата сметка на Outlook.
  2. Кликнете на опрема и потоа "Опции"
  3. Сега продолжете на „Безбедни и блокирани испраќачи“ под „Спречување несакана е-пошта“
  4. Одете во „Безбедни испраќачи“ и додадете ја нашата адреса за е-пошта.

Го изгубивте клучот или лозинката за лиценца

Контакт формулар за сите прашања поврзани со нарачката.