cFosSpeed is the official Internet Accelerator for ASUS, GIGABYTE, ASRock and MSI gaming products

Симни - cFosSpeed - Верзија 10.50  Ново!

cFosSpeed слика

побрз Интернет пристап со Traffic Shaping - now with RWIN Expansion!
cFosSpeed го зголемува вашиот проток и го намалува вашиот Ping.
Learn more

  • Направете го вашиот Интернет брз и при големи качувања/симнувања
  • Подобрете го вашиот Ping за онлајн игри
  • Намалете ги проблемите при аудио/видео стриминг

Симни - cFos Personal Net - Верзија 5.00  Ново!

cFos Personal Net box

Web server for home users and professionals
Host your files and synchronize your data
Learn more

  • Instant web hosting on your PC
  • Build your own personal cloud
  • WebDAV, CalDAV and CardDAV support
  • UPnP Media Server

Симни - cFos Outlook DAV - Верзија 1.96 Ново!

cFos Outlook DAV

Cloud synchronisation of your Outlook calendar, tasks and contacts (for Outlook 2013 and 2016)
Learn more

cFos Outlook DAV is an Outlook Add-in to connect to calendar and contact folders on a CalDAV/CardDAV server in the cloud.

Симни - cFos IPv6 Link - Верзија 2.52

cFos IPv6 Link

ipv6 конективност за XP, Vista и Windows 7
Learn more

Симни - cFos Broadband Connect - Верзија 1.06

cFosBC слика

Dial-Up драјвер за широкопојасен Интернет пристап.
Learn more

Симни - cFos - Верзија 8.00

cFos слика

ISDN Dial-in драјвер - исто за модемски софтвер
Learn more

cFosSpeed за други Оперативни системи

cFosSpeed 10.10 за Windows XP/Vista + Server 2003 & 2008 (cfosspeed-xp-vista-v1010, 3,1 mb)
cFosSpeed 5.10 за Windows 2000 (cfosspeed-win2000-v510.exe, 3,1 mb)

cFos за други Оперативни системи

ISDN и ATM Dial-in драјвер со Traffic Shaping - исто за модемски софтвер

cFos/Win 7.21 за Windows 95/98/Me (cfos-win9x-me-v721-build3039.exe, 2,9 mb)
cFos/NT 7.21 за Windows NT 4.0 (cfos-nt4-v721-build3039.exe, 3,2 mb)
cFos/Win 3.82 за Windows 3.x (cfos-win3x-v382c.zip, 555K)
cFos/2 3.82 за OS/2 (cf2_382.zip, 380K)
cFos/DOS 3.82 за DOS (cfos382.zip, 530K)

Free tools and services Freeware

cFosICS - manage Windows Internet Connection Sharing
Симни
cFosICS

cFos Notifier - Stay informed about new Mails, Tweets and RSS Feeds
Симни
cFos Notifier

Што е ново во оваа верзија

hrPing
Високо-прецизна алатка за ping со напредна функционалност и подобрени статистики

cFos Speed Test
Test the speed of your Internet connection

cFosSpeed web server API

Get Traffic Shaping statistics, create your own configuration dialogs or status info apps.
Learn more

Скинови 1 за cFosSpeed само, 2 за cFos само

cFos Skin Classic 2Класичниот cFos Скин
Skin for Windows XP Luna 2Skin for Windows XP Luna
cFos C64 2Commodore 64 стилуван "cFos скин" (од Markus Welz)
Shinnher's Skin 1+2Модифициран Liquid Crystal скин од Shinnher
Shinnher's Skin (црно) 1+2Shinnher's Skin со црна позадина, модифициран од Scott
Shinnher's Skin (сива)1+2Shinnher's Skin со сива позадина, модифициран од Scott
Shinnher's Skin (проѕирно)1+2Shinnher's Skin со проѕирна позадина, модифициран од Scott
Liquid Crystal blue1+2Liquid Crystal skin, blue display (by Toxic)
Slim LC1+2Тенок хоризонтален течен кристал скин (од offchu)
Slim LC History1+2Тенок хоризонтален течен кристал скин (од offchu)
cFos Text Skin2cFos Text Skin, за оние на кои им недостасуваат старите cFos прозорчиња.
(Совет: се инсталира само во 'modern'-директориумот)
cFos Monitor Text Skin2cFos Monitor-Text-Skin (од Maik Reiss / Hoeft und Wessel)
cFos Monitor Text Skin 5.252cFos Monitor-Text-Skin (за cFos верзии >= 5.25)
MTiN's Skin1+2Минималистички скин (од MTiN)
Grant's Skin1+2Иконски скин (од Grant Brunton)
Rx/Tx Skin (+ Icon)1+2Пратено/Примено скин и Иконски скин (од Ilya Dedinsky)
Froghut Title Bar Skin1Froghut Title Bar Skin (од Björn v. d. Osten)
TGA SkinscFos(Speed) skin archive with TGA files - for older versions of our programs
Traffic Analysis Icon W7Modified Traffic Analysis Skin with background image by Msinanucler
Safak's SkinShinnher's Skin modified by Safak Falakaoglu
Dean's Metro SkinMetro Skin modified for Windows 10 (by Dean)
How to create your own cFos(Speed) skin: Skin Tutorial

cFosSpeed gadget

cFosSpeed gadget за Vista
cFosSpeed sidebar gadget за Windows Vista/7

Забелешка: Ако ви се појави "Дека неможе да се креира автоматскиот објект" порака со грешка по инсталацијата, молиме направете го следното:
1. Проверете ја верзијата на cFosSpeed
    (4.24 или понова е задолжителна)
2. Рестартирајте го системот

cFosSpeed · Други јазици

Оградување: Како услуга за вас, ги направиве следните cFos/cFosSpeed локализации достапни за бесплатно симнување. Бидејќи овие бесплатни надградби се креирани од корисници за корисници, cFos Software GmbH не сноси одговорност, ниту дава техничка подршка за било кој од нив.
За било какви прашања во врска со локализацијата, молиме контактирајте го авторот директно. Доколку забележите сериозни грешки при преводот, омисии или нерегуларности (намерни или не), молиме известете нè накратко за да ги провериме.

cFosSpeed languages files: Norway
(translation: Andreas Simonsen)

cFosSpeed languages files: Persia (Farsi)
(translation: Mohammad Salmani)

Совет: Можете да ги отпакувате ZIP-фајловите наведени погоре, на пример со PKZIP, WinZIP или Info-ZIP

cFos beta versions

Download the most recent beta versions of cFosSpeed, cFos IPv6 Link, cFos Broadband Connect and cFos Professional.

cFos Слави

cFos logo with laurels
Овие се наши топ соработници. Тие навистина помогнаа за развивање на нашиот софтвер или страница. Ви благорарам многу!