cFosSpeed е официјален Интернет-акцелератор за производи за игри ASUS, GIGABYTE, ASRock и MSI

Добијте бесплатна лиценца (cFosSpeed) за да ни помогнете со 10 или повеќе прегледи.
Некои текстови се генерираат со машински превод. Помогнете ни да ги подобриме овие текстови. Кликнете на копчето за да започнете со режимот на ревизија.

Благодарност до сите кој веќе ја купија лиценцата за cFos, cFosSpeed, и/или cFosBC. Вие го подржувате натамошниот развој на нашиот софтвер!

Само официјална лиценца гарантира максимум податоци автопат на ниско пинг време!

Само не модифицираните оригинални верзии нудат целосен обсег за опции и функции кој се дел од сите cFos продукти. Исто така знајте дека ние често преземаме нелегални хакови од нашите софтвери од интернет. Оние "хакови" се направени само набрзина копирани фајлови со прашање за квалитет.

Па, додека тоа може да не биде рапидно привидна, во скоро време или подоцна хакираните копии ќе престанат да работат правилно.

Па, нели треба да имате оригинална лиценца за cFos, cFosSpeed, или cFosBC, ве молиме дозволете си ги нашите програми' подобрени перформанси и нарачајте ја вашата лиценца сега на:

https://www.cfos.de/en/order/order.htm


Патем, никој не ни претставува поголема економска штета од оние што ги ставаат нејзиниот лиценцен клуч за јавно презвемање.

Верзијата што ја користите е истечена одамна.

Нашата изјава за хакирање, ако вашата верзија е истечена.