cFosSpeed is the official Internet Accelerator for ASUS, GIGABYTE, ASRock and MSI gaming products

Важна белешка за cFos Traffic Shaping

cFos Traffic Shaping сега е во калибрирање и учење фаза. Ова е неопходно за утврдување на точната брзина на интернет и перформанси за да се осигурат брзините за оптимално превземање и прикачување кој ќе бидат постигнати а пингот останува мал.

Во зависност колку ја користите вашата конекција, ова фаза може да потрае неколку денови. Како и да се, можете да го убрзате овој процес испраќајки си самите голем фајл по e-mail, на таков начин ефективно го стартувате прикачувањето за неколку минути со целосна брзина.

Image of a stop watch

How Effective is cFosSpeed Traffic Shaping?

Christoph Lüders & Christian Carazo, cFos Software GmbH - October 26, 2018
Симни: cfosspeed-traffic-shaping-report.pdf Flag symbol for English language
Hide status window

Deactivating the cFosSpeed status window

You can deactivate the cFosSpeed status window by right-clicking on it, selecting Window Settings and then deactivating "Auto-show/Auto-hide".